DANS DIN FEMININE KRAFT FRI

7 dages onlineforløb - start torsdag d. 18. januar 2024. Kun 229 kr.

Alle kvinder kan være med ✓

Dans din feminine kraft fri!

⬇︎LÆS MERE HERUNDER⬇︎

"Jeg har danset, grædt, grinet mig hjem til mig selv igen!"

Jane, tidligere deltager

WILD WOMAN forløbet er for dig som...

  • Ønsker at forbinde dig med dit hjertes potentiale.


  • Ønsker at åbne op for dine 7 chakraer (energicentrer) gennem dans, og forløse din feminine kraft.


  • Ønsker kontakt til din feminine visdom og lederskab.


  • Ønsker at slippe begrænsende følelser der holder din feminine energi nede.

  • Savner at slippe dig selv fri og bevæge dig frit fra din sjæl.

  • Ønsker større kontakt til moder jord og hendes healende kraft.

  • Ønsker at omfavnes i din egen selvkærlighed og blidhed.

Hvad siger tidligere kvinder på Gry's 7 dages Wild Woman forløb?

"Så megen ro, livsglæde og et kæmpe PYT med hvad andre tænker."

"Jeg havde overhovedet ikke forestillet mig, at jeg på kun 7 chakradanse ville finde så megen ro, livsglæde og et kæmpe PYT med hvad andre tænker. Chakradans skaber sig megen indre frihed"

Eva, marts hold

"Det er længe siden (faktisk flere år), at jeg har haft sådan en ro i min krop og sjæl"

"Kan 7 chakradanse med ca. 20 min. gøre en forskel? Svaret er enkelt: Nope...det kan det ikke... det kan gøre en kæmpe forskel. Det er længe siden (faktisk flere år), at jeg har haft sådan en ro i min krop og sjæl, samtidig med at jeg føler jeg svæver afsted"

Sanni, januar hold.

"Jeg har danset, grædt, grinet mig hjem til mig selv igen!"

Gennem forløbet har jeg intet mindre danset mig hjem til min skaberkrafts kilde. Chakradans med Gry er som intet andet jeg har prøvet. Jeg har danset, grædt, grinet mig hjem til mig selv igen!

Jane, februar hold

"Et møde med mit ubevidste og en vækkelse af min skaberkraft!”

“En vidunderlig guidet Gry-danserejse igennem mit indre. Et møde med mit ubevidste og en vækkelse af min skaberkraft!”

Vibe, januar hold

"En healende/livgivende proces"

“Dans med Gry. Det er en blanding af at bruge meditation, visualisering og dans til at få kontakt til din skaberkraft. Dit rodchakra. Og derefter op gennem alle chakraerne. Min oplevelse af forløbet var en healende/livgivende proces, der byggede mig op fra min grundlæggende tillid (rodchakra) gennem rækken af chakraer og helt op gennem kronechakraet, som er min spiritualitet. Det kan anbefales. Dansen tager udgangspunkt i et chakra ad gangen. Tak for dig, kære Gry♥️♥️♥️"
Christina, februar hold

Hvad er Wild Woman Dance?

7 dage - 7 chakraer - 7 forvandlende chakradanse (20 min).

Wild Woman Dance er den frie dans, hvor du giver slip på begrænsende overbevisninger og vækker din feminine kraft og lederskab.

Wild Woman Dance er for alle - det kan være både vildt og stille - for vores feminine kraft rummer det hele!


Helt konkret foregår Wild Woman dance via guidet meditation, musik, dine egne intuitive bevægelser i kombination med din visualiseringskraft.

I Wild Woman Dance danser du igennem din krops 7 chakraer (energicentrer), for at forløse og balancere din feminine energi og danse dit sjæls potentiale i live.

Hvorfor Wild Woman Dance?

- Gennem dansen kan vi få fat i hjertes potentiale, som vi slet ikke har ord for endnu.

- Gennem dansen kan vi forløse stagneret energi og begrænsende følelser.

- Gennem dansen kan vi vække vores feminine kraft og opdage nye styrker

- Gennem dansen kan vi manifestere og danse vores feminine skaberkraft i live.

- Gennem dansen kan vi finde hjem.

Hvordan foregår Wild Woman Dance forløbet?

7 dage - 7 chakradanse - 7 feminine styrker

Wild Woman forløbet er Grys populære 7 dages forløb, som over 450 kvinder har været igennem indtil. Forløbet starter torsdag d. 18. jan. og foregår hver dag i en uge.


Hver dag modtager du en af Grys Wild Woman chakradanse (ca. 20 min), hvor du danser din feminine kraft fri i dagens chakra. Du kan danse chakradansen, når du vil.

3 LIVE på zoom

Udover de 7 chakradanse, går Gry live på zoom 3 gange undervejs og guider en transformerende Wild Woman Session, hvor du arbejder med at heale dine chakraer og manifestere dit hjertes intention: torsdag, søndag & onsdag kl. 12 - 12.30.

Du kan enten være med live eller se Wild Woman sessionen på replay.

Har jeg adgang til materialet, når forløbet slutter?

Du har adgang til forløbet en ekstra uge efter Grys sidste live. Så hvis du mangler at lave nogle af Wild Woman dansene, eller ønsker at lave dem flere gange, har du en ekstra uge indtil d. 1. feb. 2024.

WILD WOMAN DANCE - 7 DAGES PROGRAM

7 dages indhold:

1. DAG - RODCHAKRA - DIT FEMININE FUNDAMENT - 18. jan.

Rodchakra dans (20 min.) - dans den når det passer dig.


På din første dag sætter du dit hjertes intention med dette forløb. Hvad er det som du gerne vil udfolde og danse i live gennem de 7 dage?
Du modtager den første dans - rodchakra-dans kl. 6.00 om morgenen, og kan danse den, når det passer dig. I rodchakra-dansen forbinder du dig dybt med moderjord og vækker din feminine kraft. Rodchakraet er dit feminine fundament, og er afgørende for at du kan mærke tryghed, tillid og at du er støttet.

ZOOM LIVE v/ Gry - torsdag d. 18. jan. kl. 12 - 12.30: Guidet chakrahealing og manifestering - sæt dit hjertes intention og integrer den i alle dine 7 chakraer.

2. DAG - HARACHAKRA - DIT MAGISKE INDRE BARN 19. jan.

Harachakra dans (20 min.) - dans den når det passer dig.

I nummer to Wild Woman chakradans forbinder du dig med dit harachakra. I denne dans vækker du din legende energi og dit indre kreative skaberbarn. Vores harachakra hjælper os til at slippe kontrol, og mærke vores ægte livsglæde, impulser og følge vores naturlige livsflow og intuition.

3. DAG - SOLAR PLEKSUS - DIN INDRE FREDSKRIGER - 20. jan.

Solarpleksus dans (20 min.) - dans den når det passer dig.

I Wild Woman dansen mærker du din maskuline kraft, beskyttelse og grænser i solar pleksus og forener den med din feminine blidhed. Din maskuline energi er yderst vigtig for, at du kan holde dit energifelt rent og ikke påtage dig andres følelser og energi.

Dit solar pleksus hjælper dig også til at holde fast i dit hjertes drømme, selvom du møder modstand. Stay wild woman!

4. DAG - HJERTECHAKRA - SELVKÆRLIGHED - 21. jan.

Hjerte chakra dans (20 min.) - dans den når det passer dig.

I Wild Woman dansen med dit hjertechakra styrker du din følelse af ubetinget kærlighed og selvkærlighed. Du danser kærligheden og lys ind i alle dine celler og omfavner de mest sårbare steder i dig.

For vi skal elske ALT i os selv, før vi kan lukke andre helt ind❤️

ZOOM LIVE v/ Gry - søndag d. 21. jan. kl. 12 - 12.30: Guidet chakrahealing og forløsning af din feminine energi.

5. DAG - HALSCHAKRA - DIT SANDE UDTRYK - 22. jan.

Halschakra dans (20 min.) - dans den når det passer dig.

I Wild Woman dansen (20 min.) forbinder du dit sande udtryk med dit hjertes stemme og din feminine kraft fra jorden. Vores stemme og ord har en særlig kraft, og specielt når de kommer fra vores hjerte. Vi renser halschakraet og giver slip på alt det usagte, så dit sande udtryk kan komme frem.

6. DAG - TREDJE ØJE - DIN VISUALISERINGSKRAFT - 23. jan.

Tredje øje chakradans (20 min.) - dans den når det passer dig.

I Wild Woman dansen med dit tredje øje, ser du på dit sjæls potentiale kærligt og klart. Når vi arbejder med vores feminine lederskab, er det vigtigt, at vi ser på os selv kærligt og klart, for ellers undertrykker vi vores sjæls potentiale.

Din visualiseringskraft i kombination med din intuitive dans er et vigtigt manifesteringsværktøj. Så i denne dans ser du dit hjertes intention komme til live.

7. DAG - KRONECHAKRA - INTEGRATION - 24. jan.

Kronechakra dans (20 min.) - dans den når det passer dig.

Dit kronechakra - toppen af poppen som man siger :) I den sidste Wild Woman dans med dit kronechakra (20 min.) integrerer du alle dine styrker dybere i din krop. Du danser gennem alle dine chakraer og forener dem med dit hjertes intention.

ZOOM LIVE v/ Gry - onsdag d. 24. jan. kl. 12 - 12.30: Guidet chakrahealing og integration af din feminine energi i dine 7 chakraer.

Hvorfor Wild Woman Dance?

Føler du, at der må være mere til din feminine kraft og hjertes potentiale?

Mange af os er vokset op med at bruge hovedet mere end kroppen. Vi kan i denne livsstrategi fjerne os mere eller mindre fra vores hjertes længsel, feminine skaberkraft og vores forbindelse til naturens kraft.

Vi kan derfor få en følelse af at miste os selv, savne noget, som vi har svært ved at sætte ord på eller komme til at tro, at der er noget galt med os.På Wild Woman forløbet forbinder du dig til dit hjertes intention og vækker din feminine kraft gennem dine 7 hovedchakraer.

Chakraerne er vores krops energicenter, som sidder fra halebenet og op til toppen af hovedet.Gennem vores chakraer strømmer vores livsenergi - både vores mentale, følelsesmæssige og åndelige energi - Og derfor er vores chakraer en effektiv vej at vække og styrke dit feminine lederskab.

Vi har flere end 7 chakraer, men på Wild Woman forløbet danser vi gennem dine 7 hovedchakraer.

7 dage - 7 chakraer- 7 danse til at forløse din feminine kraft!

Hvad er chakraer?

På 7 dages forløbet styrker du dit feminine lederskab gennem dine 7 hovedchakraer. Chakraerne er vores krops energicentrer, som sidder fra halebenet og op til toppen af hovedet, som modtager, fordeler og udskiller vores livsenergi.

Gennem vores chakraer strømmer altså vores livsenergi - både vores mentale, følelsesmæssige og åndelige energi. Dvs. når vi danser med chakra, arbejder du med hele dig - både det følelsesmæssige, mentale og åndelige, men også det ubevidste og det bevidste; og derfor er vores chakraer en effektiv vej at balancere og styrke din livskraft på.

Hvert chakra indeholder bestemte styrker i forhold til din feminine skaberkraft, men kan også indeholde bestemte følelsesmæssige blokeringer. Ved at danse bevidst og målrettet med et bestemt chakra kan vi transformere og forløse vores feminine energi og skabe forandring i vores liv.

Vi har flere end 7 chakraer, men Wild Woman dance er opbygget over dine 7 hovedchakraer.

FAQ image

Kan jeg danse de 7 chakradanse, når jeg vil?

På 7 dages forløbet kan du danse de 7 chakradanse, når du vil. Du modtager en ny dans hver morgen a' 20 min, som du kan danse en eller flere gange alt efter dit behov. Grys tre chakrahealinger på zoom kan du enten deltage i LIVE eller opleve på replay.

Du har adgang til forløbet en ekstra uge efter Grys sidste live - i alt 14 dage. Så hvis du mangler at lave nogle af Wild Woman dansene, eller ønsker at lave dem flere gange, har du adgang indtil d. 1. feb. 2024.

Hvis du ønsker at have dansene længere tid, kan du blive medlem af Grys Wild Woman online Univers for 129 kr. per måned. Du kan opsige abonnementet når som helt, der er ingen binding.

Som medlem har du en række fordele, bl.a. adgang til Grys ugentlige måneritualer til at styrke dit feminine lederskab og alle dine gennemførte forløb hos Gry Ravn.

FAQ image

Jamen jeg er ikke speciel god til at danse

Bare rolig. det går vi ikke op i. For intuitiv og fri dans handler ikke om, hvordan dansen ser ud. Det handler i stedet om at give dig et frirum, hvor du mærker dig selv, din krop og lader dig bevæge frit uden at bedømme det. For den frie dans skal ikke bedømmes, den skal sanses og mærkes indefra. - Og lige dér forbindes du dybt med dig selv og din feminine energi. 

FAQ image

Denne side er ikke en del af Facebook-webstedet, Facebook Inc eller Meta platforms inc. Derudover er denne side på ingen måde godkendt af Facebook. Facebook er et varemærke tilhørende Meta platforms, Inc.

Resultaterne omtalt på denne side er garanteret og kan variere fra person til person. Vi kan ikke garantere specifikke resultater, da de afhænger af den enkeltes indsats, helbredstilstand og andre faktorer. Informationerne præsenteret her er til uddannelsesmæssige formål og bør ikke opfattes som løfter om specifikke resultater. Det er altid anbefalet at søge professionel rådgivning, før man starter ethvert nyt sundhedsrelateret program.

Copyright © 2024 - Alle rettigheder forbeholdes Gry Ravn - www.gryravn.dk