Næste gang 14. januar 2024

VÆK DIN INDRE WILD WOMAN OG OPLEV DIN FEMININE SKABERKRAFT!

7-dages WILD WOMEN online forløbet starter søndag d. 14. januar 2024. Hop med for kun 229 kr.

Alle kvinder kan være med ✓

Grib muligheden nu, inden det er for sent.

⬇︎LÆS MERE HERUNDER⬇︎

"Jeg har danset, grædt, grinet mig hjem til mig selv igen!"

Jane, tidligere deltager

WILD WOMEN forløbet er for dig som...

  • Ønsker kontakt til din feminine visdom og lederskab.

  • Savner at slippe dig selv fri og bevæge dig fra din sjæl.

  • Ønsker at finde mod gennem din legende kraft.

  • Ønsker større kontakt til moder jord og hendes kraft.

  • Ønsker at omfavnes i din egen selvkærlighed og blidhed.

  • Ønsker at få indre lederskabs værktøjer, der forbinder dig til din feminine skaberkraft.

  • Ønsker at skrælle gamle blokeringer af, der slet ikke er dine.

  • Ønsker at åbne op for dine 7 chakraer (energicentre), og arbejde mere intuitivt i dit lederskab.

Hvad siger tidligere kvinder på Gry's 7 dages forløb?

"Så megen ro, livsglæde og et kæmpe PYT med hvad andre tænker."

"Jeg havde overhovedet ikke forestillet mig, at jeg på kun 7 chakradanse ville finde så megen ro, livsglæde og et kæmpe PYT med hvad andre tænker. Chakradans skaber sig megen indre frihed"

Eva, marts hold

"Det er længe siden (faktisk flere år), at jeg har haft sådan en ro i min krop og sjæl"

"Kan 7 chakradanse med ca. 20 min. gøre en forskel? Svaret er enkelt: Nope...det kan det ikke... det kan gøre en kæmpe forskel. Det er længe siden (faktisk flere år), at jeg har haft sådan en ro i min krop og sjæl, samtidig med at jeg føler jeg svæver afsted"

Sanni, januar hold.

"Jeg har danset, grædt, grinet mig hjem til mig selv igen!"

Gennem forløbet har jeg intet mindre danset mig hjem til min skaberkrafts kilde. Chakradans med Gry er som intet andet jeg har prøvet. Jeg har danset, grædt, grinet mig hjem til mig selv igen!

Jane, februar hold

"Et møde med mit ubevidste og en vækkelse af min skaberkraft!”

“En vidunderlig guidet Gry-danserejse igennem mit indre. Et møde med mit ubevidste og en vækkelse af min skaberkraft!”

Vibe, januar hold

"En healende/livgivende proces"

“Dans med Gry. Det er en blanding af at bruge meditation, visualisering og dans til at få kontakt til din skaberkraft. Dit rodchakra. Og derefter op gennem alle chakraerne. Min oplevelse af forløbet var en healende/livgivende proces, der byggede mig op fra min grundlæggende tillid (rodchakra) gennem rækken af chakraer og helt op gennem kronechakraet, som er min spiritualitet. Det kan anbefales. Dansen tager udgangspunkt i et chakra ad gangen. Tak for dig, kære Gry♥️♥️♥️"
Christina, februar hold

OM GRY RAVN

Souldanser - forfatter - underviser i den feminine skaberkraft og det indre lederskab

Jeg hedder Gry Ravn og er grundlægger af SOULmetoden og souldans, som er en række metoder og danse, der aktiverer vores chakraer og åbner op til vores egen essens.

Jeg har arbejdet med det intuitive lederskab og den feminine skaberkraft de sidste 20 år, og jeg elsker at hjælpe dig med at forløse din feminine kraft. For vi er født som intuitive og skabende væsener, og når vi åbner op for vores sjæls potentiale, åbner vi op for helt nye styrker i os selv. Derfor har jeg på baggrund af min erfaring med det energetiske og feminine lederskab udviklet Soulmetoden, som hjælper os med at styrke vores feminine kraft, så sjælen i os kan få mere plads!

7 dages Wild Women forløb

Forbind dig med din indre goddess.

Føler du, at der må være mere til din kraft og potentiale?

Mange af os er vokset op med at bruge hovedet mere end kroppen. Vi kan i denne livsstrategi fjerne os mere eller mindre fra vores intuition, feminine skaberkraft og vores forbindelse til naturens kraft.

Vi kan derfor få en følelse af at miste os selv, savne noget, som vi har svært ved at sætte ord på eller komme til at tro, at der er noget galt med os.

Når vi forbinder os med vores indre gudinde energi, kan vi se det som en arketype energi, der bliver aktiveret og vækket i os.

Ved at forbinde os med vores indre wild woman og vække denne arketype energi i os, kan vi finde tilbage til vores feminine visdom, fællesskab og skaberkraft.

På Wild Women forløbet vækker du din indre wild woman gennem dine 7 hovedchakraer. Chakraerne er vores krops energicenter, som sidder fra halebenet og op til toppen af hovedet.

Gennem vores chakraer strømmer vores livsenergi - både vores mentale, følelsesmæssige og åndelige energi - Og derfor er vores chakraer en effektiv vej at balancere og styrke din livskraft på. Vi har flere end 7 chakraer, men på Wild Women Forløbet arbejder vi gennem dine 7 hovedchakraer.

Væk din indre gudinde gennem Grys wild women værktøjer og chakra dans.

Wild Women forløbet er ikke kun en dans på roser, men det er et stærkt indre lederskab, der kræver din intention, din visualiserings kraft, dit fokus og ja til at forbinde dig med din indre wild woman gennem intuitive bevægelser forbundet til dine 7 chakraer.

Yes, be your wild, free self!
7 dage - 7 chakraer - 7 veje til din indre wild women!

Hvordan foregår Wild Women forløbet

Hvornår

Wild Women forløbet starter søndag d. 14. jan. og foregår hver dag i en uge.

Hver dag modtager du en Wild Woman chakradans (ca. 20 min), hvor du danser din feminine skaberkraft dri.

Gry går live på zoom 2 gange undervejs og guider en transformerende Wild Woman Session: onsdag & lørdag kl. 12 - 12.30, Du kan enten være med live eller se Wild Women sessionen på replay.

Når du har købt forløbet, får du med det samme adgang til Grys online Wild Women Univers, hvor du løbende vil finde forløbets materiale fra d. 14. januar.

Du har adgang til forløbet en ekstra uge efter Grys sidste live. Så hvis du mangler at lave nogle af Wild Women dansene, eller ønsker at lave dem flere gange, har du en ekstra uge indtil d. 28. jan. 2024.

WILD WOMEN FORLØBETS 7 DAGE

Kursusindhold:

1. DAG - RODCHAKRA - DIT FEMININE FUNDAMENT

Gry Live søndag d. 14. jan. kl. 12 - 12.30

I denne Wild Women dans forbinder du dig til den feminine skaberkrafts energi fra jorden og møder din indre wild woman.

🖥 Vær med live eller se den replay om aftenen samme dag.

2. DAG - HARACHAKRA - DIN FEMININE VISDOM OG SKØNHED

Gry Live mandag d. 15. jan. kl. 12 - 12.30

I Wild Women sessionen forbinder du dig til din feminine visdom, nydelse og skønhed i harachakraet. Du arbejder energetisk med at rense og styrke din feminine visdom gennem indre symbolarbejde.

3. DAG - SOLAR PLEKSUS - DIN BESKYTTELSE & BLIDHED

Gry Live tirsdag d. 16. jan. kl. 12 - 12.30

I Wild Women dans mærker du din maskuline kraft, beskyttelse og grænser i solar pleksus og forener den med din feminine blidhed. Din maskuline energi er yderst vigtig for, at du kan holde dit energifelt rent og ikke påtage dig andres følelser og energi.

4. DAG - HJERTECHAKRA - SELVKÆRLIGHED

Gry Live onsdag d. 17. jan. kl. 12 - 12.30:

I Wild Women dans styrker du din følelse af ubetinget kærlighed og selvkærlighed. Du styrker din evne til at vælge din selvkærlige energi og lade selvkritikken ligge.

🖥 Vær med live eller se den replay om aftenen samme dag.

5. DAG - HALSCHAKRA - DIT SANDE UDTRYK

Gry Live torsdag d. 18. jan. kl. 12 - 12.30

I Wild Women sessionen forbinder du dit udtryk med dit hjertes stemme og din feminine kraft fra jorden. Vores stemme og ord har en særlig kraft, og specielt når vi forbinder dem til vores skaberkraft i de nedre chakraer.

6. DAG - TREDJE ØJE - DIN VISUALISERINGSKRAFT

Gry Live fredag d. 19. jan. kl. 12 - 12.30

I Wild Women sessionen ser du på dit sjæls potentiale kærligt og klart. Når vi arbejder med vores feminine lederskab, er det vigtigt at vi ser på os selv kærligt og klart, for ellers undertrykker vi vores sjæls potentiale. Vores visualiseringskraft er et vigtigt indre lederskabsværktøj.

7. DAG - KRONECHAKRA - INTEGRATION

Gry Live lørdag d. 20. jan. kl. 12 - 12.30

Dit kronechakra - toppen af poppen som man siger :) I den sidste Wild Woman session integrerer du ugens arbejde dybere i din krop. Lad din indre wild woman give den gas!

🖥 Vær med live eller se den replay om aftenen samme dag.

Denne side er ikke en del af Facebook-webstedet, Facebook Inc eller Meta platforms inc. Derudover er denne side på ingen måde godkendt af Facebook. Facebook er et varemærke tilhørende Meta platforms, Inc.

Resultaterne omtalt på denne side er garanteret og kan variere fra person til person. Vi kan ikke garantere specifikke resultater, da de afhænger af den enkeltes indsats, helbredstilstand og andre faktorer. Informationerne præsenteret her er til uddannelsesmæssige formål og bør ikke opfattes som løfter om specifikke resultater. Det er altid anbefalet at søge professionel rådgivning, før man starter ethvert nyt sundhedsrelateret program.

Copyright © 2023 - Alle rettigheder forbeholdes Gry Ravn - www.gryravn.dk